Servicii CNC de debitare, gravare, producere de tabla perforata decorativa

Firma LegasProd, cu experienta de peste 15 ani in domeniul proiectarii si constructiei de masini CNC, ofera clientilor interesati servicii de debitare tabla si productie de tabla perforata decorativa, gravura ornamentala cu aparate proprii.

Masinile CNC de debitare oxigaz si plasma, respectiv masinile de gravat CNC router 3D stau la dispozitia clientilor interesati de prelucrari metalice feroase si neferoase, respectiv lemn si piatra. Cu masinile CNC debitare oxigaz se pot realiza taieri de grosime de pana la 300 mm, iar cele cu capete de taiere plasma sunt recomandate pentru debitarea tablei cu grosime de pana la 20 mm. In gama de produse care se pot realiza in atelierele de prelucrare este tabla perforata. Cu masinile prin comanda numerica, tabla perforata se poate realiza unicat sau in productie de serie, in functie de necesitatile clientilor.

Tabla perforata poate fi obtinuta din mai multe tipuri de materiale, cel mai adesea este comandata din tabla zincata, aluminiu sau otel inoxidabil. Folosind masinile CNC cu debitare plasma de inalta definitie se pot realiza croiaje si modele complicate, dar cu o precizie foarte ridicata.

Productia de tabla perforata decorativa poate fi executata pe dimensiuni mari pana 12 metri lungime si 2 metri latime. Pentru toate lucrarile comandate se ofera asistenta in proiectarea si optimizarea croiajului pentru a reduce cat mai mult posibil pierderile de material.

Cu tot ce aveti nevoie in materie de prelucrari cu oxigaz, plasma, jet de apa, plasma de inalta definitie firma LegasProd va sta la dispozitie cu echipa profesionista si cu experienta de peste 15 ani!

Nu ezitati sa ne contactati!