CNC router 3D

CNC router 3D seria M

router-cncAparatele de gravat si modelat 3D cu comanda numerica  sunt echipamente cu precizie deosebita. Aceasta serie M s-a dezvoltat pentru satisfacerea cererii din piata, fiindca au fost solicitate de nenumarate ori aparate cu finete ridicata in modelare 3D care cu alte aparate din productia LegasProd nu s-au putut realiza.

Masina CNC router seria M este un utilaj care este recunoscut de toti cei care o folosesc in prezent ca o masina fiabila, fara costuri de intretinere insemnate. Softul special cu care se pot realiza gravurile si modelarile 3D confera o precizie si anduranta in exploatare.

Masina CNC router are o constructie robusta din profile sudate de duraluminiu. Pe axa X sunt montate doua motoare in sincron pentru controlarea mai precisa a prelucrarii. Masa de lucru este frezata dupa instalarea aparatului pentru garantarea planeitatii suprafetei bancului de lucru. Toate ghidajele sunt protejate contra prafului, astfel marind durata de viata a echipamentelor si reducerea costurilor de intretinere.

Dimensiunea standard a masinii CNC router este 2 metri X 2 metri, dar la cerere se poate extinde dimensiunea  lungimii pana la 4 metri. Latimea maxima la acest aparat este 3 metri. Puterea frezei de gravat poate fi intre 1.6-2.2kW si exista posibilitate de racire cu aer sau apa, dupa preferinte.

Masina CNC router 3D seria M produsa de LegasProd este recomandata pentru a fi folosita in industria mobilei, prelucrarea pietrelor ornamentale, pentru confectionarea materialelor publicitare, dar si pentru prelucrarea fina a metalelor feroase si neferoase, incluzand otelul inoxidabil.