Referinte masini CNC

Priceperea unei firme in activitatea de productie intotdeauna este reflectata in produsele vandute si fiabilitatea acestora. Cu cat exista mai multi clienti  multumiti de produsele cumparate, cu atat mai mult se confirma calitatea si priceperea producatorului.

Firma LegasProd de 15 ani incearca sa satisfaca clientii care opereaza in domeniul prelucrarii metalelor si a lemnului cu masini CNC. Managerii firmei si-au dat seama din timp ca este nevoie de o diversificare a produselor pentru a satisface toate cerintele aparute pe piata. Asa au ajuns sa produca masini CNC cu debitare oxigaz, plasma, jet de apa, dar si CNC router 3D pentru gravuri, respectiv masini CNC de sudat in linie continua. Ultima generatie a masinilor de debitat tabla CNC care se gasesc in oferta firmei sunt cele cu plasma de inalta precizie.

Masinile CNC produse de LegasProd nu au o constructie prestabilita, configurarea lor este foarte flexibila, pot fi adaptate usor cerintelor. Partea utila a masinii poate fi extinsa atat in lungime cat si in latime. Practic, se poate adapta la orice cerinta a clientului. La fel de flexibila este si echiparea aparatelor. In paralel pot fi folosite 2 capete de prelucrare, arzator oxigaz si plasma, dar si in alte combinatii. Bineinteles, aparatul functioneaza perfect si cu un singur capat de taiere.

Aceste masini CNC au fost vandute peste tot in tara si in strainatate, astfel:


Masina CNC seria B

Masina CNC Seria B,  cea mai simpla masina de debitat CNC, dar cu eficienta notabila, cu dimensiunea utila 6000 mm X 2000 mm echipat cu un arzator Zinser montat, in judetul Cluj. La fel, aici s-a comandat si sora mai mare, o masina de debitat tabla cu plasma seria B, cu dimensiuni utile 3000 mm X 2000 mm echipat cu Cebora Power Plasma 2025/M.


Masina CNC seria L

Masini CNC Seria L debitare oxigaz si plasma, partea utila cu lungime cuprinsa intre 3000 si 6000 mm, respectiv latime 2000-2500 mm, echipate cu un singur capat de prelucrare arzator oxigaz Zinser sau Plasma Hypertherm PMX45, vandute in judetele Bacau, Brasov, Bihor, Bistrita, Hunedoara, Mures, Satu-Mare, Timis, precum si in Ungaria.

Masini CNC Seria L pentru debitare tabla, partea utila cu lungime cuprinsa intre 3000 si 12000 mm, respectiv latime 2000-2500 mm, echipate cu doua capete de prelucrare arzator oxigaz Zinser si Plasma Hypertherm Powermax 45 sau Plasma Hypertherm Powermax 85, achizitionate in Bucuresti si judetele Braila, Bihor, Bistrita, Calarasi, Cluj, Neamt, Olt, Satu-Mare, Salaj, Sibiu.


Masina CNC seria F

Masini CNC Seria F debitare oxigaz si plasma, partea utila cu lungime 12000 mm, respectiv latime 2500 mm, echipate cu un singur arzator oxigaz GCE, achizitionate in judetele Bistrita, Mures, Satu-Mare, respectiv in Ungaria.

Masini CNC Seria F pentru debitare tabla, partea utila cu lungime cuprinsa intre 6000 si 14000 mm, respectiv latime 2000-2500 mm, echipate cu doua capete, oxigaz GCE sau Zinser, respectiv Plasma Hypertherm Powermax 85 sau Hypertherm Powermax 125 in diferite combinatii. Aceste masini au fost comandate de firme din judetele Bistrita, Buzau, Dambovita,  Maramures, Mures, Satu-Mare, Salaj, Sibiu, Timis, si din Ungaria.


Masina CNC seria G

Masini CNC Seria G pentru debitare cu oxigaz si plasma, partea utila cu lungime cuprinsa intre 3000 – 3700 mm, respectiv latime 2000-2500 mm. O parte din aceste utilaje au fost echipate cu un singur arzator oxigaz de tipul Zinser. Dar majoritatea acestor masini de debitat CNC au fost comandate cu doua capete de prelucrare cu arzatoarele oxigaz Zinser sau  Harris, respectiv capete de taiere cu plasma  Hypertherm Powermax 85, SELCO Sistor, SPARCON 1200.  Toate aceste masini CNC sunt in functiune in judetele Arges, Buzau, Cluj, Hunedoara, Mures, Satu-Mare, Suceava, respectiv in Ungaria.

Masini CNC Seria G pentru debitare cu oxigaz si plasma, partea utila cu lungime cuprinsa intre 3000 – 3700 mm, respectiv latime 2000-2500 mm. O parte din aceste utilaje au fost echipate cu un singur arzator oxigaz de tipul Zinser. Dar majoritatea acestor masini de debitat CNC au fost comandate cu doua capete de prelucrare cu arzatoarele oxigaz Zinser sau  Harris, respectiv capete de taiere cu plasma  Hypertherm Powermax 85, SELCO Sistor, SPARCON 1200.  Toate aceste masini CNC sunt in functiune in judetele Arges, Buzau, Cluj, Hunedoara, Mures, Satu-Mare, Suceava, respectiv in Ungaria.


Masina CNC debitare cu jet de apa

Seria Gx masini CNC de debitat cu jet de apa, gabarit al partii utile lungime 3500-7000 mm, latime 2000-2500 mm, echipate cu pompe de inalta presiune de tip KMT 40 sau 50 (4000 respectiv 5000 de bari). Aparatele au fost comandate in judetele Harghita, Neamt si Timis.


CNC router 3D  seria M

Router CNC Seria M sunt aparate care sunt prevazute cu freze cu precizie inalta. Cele mai raspandite routere 3D sunt echipate cu freze de putere intre 1,6-2,2 kw, pentru a putea prelucra orice tip de material de la otel pana la lemn. Frezele pot fi racite cu aer sau apa in functie de dorinta clientului. Dimensiunea bancii de lucru este foarte flexibila, lungimea ajungand la unele aparate la 4000 mm, iar latimea variind intre 1000-3000 de mm in functie de necesitati. Aceste aparate au fost comandate atat  in Bucuresti, cat si in judetele  Bihor, Cluj,  Salaj.


Masina CNC debitare plasma de inalta definitie

In ultima vreme au fost cautate si masinile de debitat tabla CNC cu plasma de inalta precizie. Aceste masini CNC au fost botezate cu seria HD si au fost echipate cu capete de taiere plasma de inalta definitie Kjellberg HiFocus 280i. In tandem, unele sunt echipate si cu arzatoare oxigaz Zinser. Partea utila si la acestea este flexibila, variind intre 12000-14000 mm in lungime, si 2500-4200 mm in latime. Pana acum au fost comandate astfel de masini CNC in judetele Bistrita, Maramures, Satu-Mare.


Masina CNC sudura oxigaz

Si nu in ultimul rand amintim masinile de sudat longitudinal care sunt echipate cu aparate de sudura Cloos. Au fost comandate 2 aparate de acest gen in judetul Sibiu. Gabaritul lor este 16000 X 600 X 1200 mm respectiv 15500 X 1200 X 2000 si sunt folosite in procesul de fabricare a cisternelor industriale.